Tea with an OT – Čajanka s radnim terapeutom – #AutismAwerness

U 2019. godini započeli smo sa provedbom strategija i metoda usmjerenih na osnaživanje roditelja djece koja imaju izazove u izvedbi svakodnevnih aktivnosti. Jedna od aktivnosti je i naš #RuksakVještina čija prva serija je završila ovaj vikend. Kako su roditelji izrazili želju za nastavkom radionica, pokrenuti ćemo novu seriju #RuksakaVještina uz povremene susrete s stručnjacima radnim terapeutima #TeaWithAnOT .

Prvi susret organiziramo s našom dragom kolegicom Shay McAtee. Shay je godinama radila s dr Ayres te je nastavila dijeliti svoje znanja i vještine u radu s djecom. Jedna od njoj dragih okupacija je i fotografiranje te njene slike koje imaju za cilj povećati svjesnosti o potencijalima djece koja nose dijagnozu autističnog spektra.

Više o tome možete pogledati ovdje – http://www.shaymcatee.com/the-spirit-within.html . S Shay ćemo razgovarati o različitostima uzrokovanim poremećajima senzoričke integracije, strategijama i tehnikama koje su dokazano isplative (za dijete, obitelj i zajednicu), igri i njenoj važnosti…Pridružite nam se na prvoj Čajanki s radnim terapeutkinjama – Sašom Radić i Shay McAtee

Prijava na #TeaWIthAnOT je dostupna ovdje – https://forms.gle/wCDjS1Zk3fYiwyiJ9

Vrijeme održavanja – Četvrtak, 25. travnja 2019. u 18:00 – 20:00

Mjesto održavanja – aRTisINCLudum, Vukomerec 45

Naša ljubav prema radnoterapijskoj profesiji pomaknula je granice naših promišljanja o tome kako i gdje bi usluge re/habilitacije trebale biti osigurane svima, tamo gdje se pravi život odvija.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram